IEEC | ALTRES

Apunta’t a la Jornada anual de la DCA-NewSpace

data
2024-06-19
hora
10:30
lloc
PRESENCIAL

La comunitat NewSpace de la Digital Catalonia Alliance (DCA – NewSpace) convoca els seus membres a la seva jornada anual, que se celebrarà el dimecres 19 de juny, de 10.30 a 16.30 h, a Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Durant la jornada es farà el balanç anual de la DCA-NewSpace, es presentaran les línies de treball de l’Estratègia NewSpace de Catalunya i es donarà la benvinguda als nous membres.

Irene Sánchez, representant de la Comissió Europea, abordarà els programes de suport a l’emprenedoria. Tot seguit, l’Agència Espacial Espanyola presentarà el programa Scaleup i, finalment, es posarà en comú l’experiència de startups catalanes del sector.

La jornada també inclourà la celebració del Demo Day en el marc del Programa d’Acceleració NewSpace Catalonia, una iniciativa impulsada per l’IEEC i la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’empresa acceleradora aeroespacial Starburst

Organitzat per:

DCA-NewSpace, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2cat

Col·labora:

IEEC i ICGC.

Objectius:

Dotar d’eines l’ecosistema NewSpace català per facilitar la construcció d’una xarxa de contactes professionals local, global i sectorial que permeti crear oportunitats laborals i de negoci.

Share This