NewSpace Lab

AldoraTech

AldoraTech té com a objectiu millorar la vida de les persones reinventant els processos industrials amb solucions aèries no tripulades que promouen una major sostenibilitat i automatització.

El seu equip d’enginyers, amb més de 30 anys d’experiència combinada al sector, desenvolupa tecnologia d’avantguarda per oferir desenvolupament i fabricació de sistemes aeris complets (hardware + software, amb capacitats de processament d’IA a bord en temps real), formació específica i serveis per l’operació de UAS al sector industrial.

Les seves solucions abasten des d’enviaments aeris de subministraments mèdics fins a l’adquisició i la supervisió de dades de precisió en grans superfícies.

Infraestructures/equipaments

Fabricació mitjançant materials compostos

El procés de fabricació híbrid patentat d’AldoraTech revoluciona la producció de components en combinar subestructures fabricades de manera additiva amb pells estructurals de materials compostos, la qual cosa permet una capacitat d’iteració sense precedents, la reducció dels terminis de lliurament i la reducció dels costos en un ordre de magnitud. Aquest procés està dissenyat per oferir components que requereixin una iteració contínua i tirades molt curtes, és adequat per a la fabricació de components en fase de prototip i components finals, també per a bancs de proves i eines de muntatge.

Aeronaus no tripulades per a testatge de sistemes en caiguda lliure

Testatge de sistemes i elements en caiguda lliure i/o propulsats mitjançant aeronaus no tripulades amb capacitat de càrrega de fins a 5 kg i sostre de vol de fins a 6000 m sobre el nivell del mar.